Filter op:

Insider

Goud voor Papier Present!

Papier Present blaast 50 kaarsjes uit en heeft een onwaarschijnlijk straf verhaal geschreven. Een verhaal van 50 jaar ondernemen, doorzetten, investeren, innoveren, digitaliseren én teamwerk gebaseerd op authentieke kernwaarden en een sterke visie. Papier Present van 1969 tot 2019… laat u inspireren door ons uitzonderlijk verhaal!

Lees meer

Inspiration

Meer weten over cadeau verpakking?

Dag van de Klant, Moederdag, verjaardagen… Er zijn zoveel gelegenheden om cadeautjes te krijgen, te geven én te kopen natuurlijk, bij voorkeur in uw zaak! Heeft u al leuke geschenkdoosjes voor uw cadeaubonnen of handige geschenkzakjes om de aankopen van uw klanten mooi en snel in te pakken? 

Lees meer

Inspiration

5 redenen om te investeren in professionele packaging

Papier Present is al jaar en dag dé expert en vaste leverancier van packaging bij retailers, winkels, boetieks, merken… Maar waarom zou u investeren in kwalitatieve draagtassen of mooie geschenkverpakkingen? 

Lees meer

Insider

Gunther, de man achter het stuur…

Maak kennis met Gunther: onze chauffeur, onze persoonlijke pakjesbezorger, onze rots in de branding die België en buurlanden doorkruist. Hij rijdt 300 km per dag door weer en wind om alle kleine en grote bestellingen persoonlijk tot bij onze klanten te brengen.

Lees meer
#meiplasticvrij

Insider

Bezoek onze showroom @TradeMart Brussel

Papier Present heeft sinds de jaren ’70 een vaste showroom in Trade Mart Brussels, een beleef- en inspiratiecentrum voor retailers uit diverse sectoren zoals mode, accessoires, interieur enz.

Lees meer

Inspiration

Vergroot uw visibiliteit, versterk uw branding!

Een klant heeft net een aankoop gedaan in uw winkel en stapt de deur uit met een hippe out-of-the-box schoudertas in de kleuren van uw winkel.

Lees meer