Inspiratie

Classic blue: 100% hip, hot en happening in 2020

Classic blue is dé trendkleur voor 2020. En daar speelt Papier Present graag op in. Ontdek onze verschillende duurzame draagtassen in classic blue.

New year, new colors! Zelfs in 2019 werd er al druk gespeculeerd over de trendkleuren van 2020. En – toegegeven – ook Papier Present deed er met plezier aan mee. Onze voorspelling? In een eerdere blogpost zetten wij ons geld op neutrale tinten, blauwe kleuren en groene schakeringen. Thumbs up voor ons team dus, want die tweede gok bleek er ‘boenk’ op te zitten. 

The word is out: classic blue!
De kogel is door de kerk, het Amerikaanse kleurinstituut Pantone heeft gesproken. De hele wereld keek reikhalzend uit naar hun oordeel. Welke kleur zou het nieuwe decennium aftrappen als kleur van het jaar 2020? De keuze viel uiteindelijk op classic blue. En vergis u niet: er werd niet over één nacht ijs gegaan bij deze beslissing. Er gingen een heleboel doordachte overwegingen en grondige trendanalyses aan vooraf. De impact op de toekomstige productontwikkeling is dan ook niet te onderschatten.

Jeans pochette

Beeldschoon, betrouwbaar, betoverend blauw
Blauw is de stabiele rots in de branding in het kleurenpallet. Rust, veerkracht en vertrouwen? Triple check! Het donkere DNA zorgt voor een extra vleugje elegantie, dat ontbreekt bij fellere of lichtere varianten, zoals turquoise. Bovendien is de kleur tijdloos én genderneutraal: niet onbelangrijk anno 2020. Verwacht u de komende twaalf maanden dus aan een waaier van verrassende kleurencombinaties met classic blue.

Catwalk-proof draagtassen
Papier Present surft enthousiast mee op de classic blauwe golf. Wat betekent dat voor u? Dat u binnenkort kan pronken met stijlvolle tassen in een diepblauw jasje. Een vilten draagtas, een luxueuze shopper, een katoenen tas … Stuk voor stuk verkrijgbaar in de meest modieuze kleur van het moment. Volledig duurzaam, helemaal fashionable!

Klassiek blauw van boven tot onder, of een lichte touch of classic blue?

Papier Present speelt in op de trend, ontwerpt uw gepersonaliseerde tassen en zorgt dat u helemaal mee bent in 2020. Wilt u onze blauwe producten beter leren kennen?

Contacteer ons!

SHARE