Inspiratie

Happy Handbag Day!

Op 10 oktober is het officieel Handbag Day! Om dat te vieren zet Papier Present graag zijn collectie ecologische handtassen in the picture.

Mindfulness Day, Talk Like A Pirate Day, Beer and Pizza day … U kan het zo gek niet bedenken, of er bestaat wel een speciale dag voor. En geloof het of niet: er bestaat een dag die volledig rond handtassen draait. Op 10 oktober is het officieel Handbag Day! Om dat te vieren, zetten we onze collectie handtassen graag in the picture.

Wanted: nude handbag
Dat vele vrouwen een zwak hebben voor handtassen? Dat is al lang geen geheim meer. Maar dat er een volledige dag opgedragen werd aan ons favoriete accessoire, daar waren de meeste mensen zich niet van bewust. Welke tas staat er zeker en vast nog op ons verlanglijstje? Een nude exemplaar, gemaakt uit duurzame materialen en afgewerkt met een luxueuze binnenvoering, om elke outfit volledig op punt te zetten!

PapierPresent--SJAK01--227

Spelen met duurzame materialen
Wat dacht u van een handtas in vegan leather? Bij Papier Present kan u terecht voor een lederen handtas, waar geen enkel dier aan te pas kwam. Liever een linnen schoudertas? Een jute draagtas, een shopper in faux-fur of een beach bag met kurk? Stuk voor stuk passeren ze de revue!

Waarom Handbag Day?!
U stelt zich misschien de vraag: “Heeft de wereld echt nood aan Handbag Day?” Misschien niet, maar de evolutie is overduidelijk. Vroeger investeerde men in één dure handtas, die tot de laatste dag aan de arm pronkte. Times have changed! Anno 2019 krijgt de handtassencollectie een eigen plekje in de dressing van elke vrouw. Continu mixen en matchen met je outfit is de boodschap! En daar spelen winkels maar al te graag op in. 

Laat u inspireren door onze prachtige handtassen en duurzame materialen. Perfect voor elke gelegenheid, extra lief voor de planeet!

Bekijk ons aanbod

SHARE