Inspiratie Producten

Het favoriete product van zaakvoerder David

Papier Present blinkt uit in haar vele duurzame draagtassen en verpakkingen. De nummer één van zaakvoerder David? Dat is de kledinghoes. Lees er meer over.

Naar aanleiding van het nieuwe jaar, hebben we onze zaakvoerder David op de rooster gelegd tijdens een interview. Daar verklapte hij zijn favoriete item uit ons aanbod. Hoewel hij als grote baas natuurlijk alle producten fantastisch vindt. What did you expect?

Credits to the kledinghoezen
Maatpakken, bruidsjurken of jumpsuits? Die verdienen de beste bescherming die u kan bieden! En – geloof ons – uw klanten zullen het gebaar zeker waarderen. Gekreukte stofjes bij thuiskomst zijn voltooid verleden tijd! En u zal ongetwijfeld in hun gedachten blijven hangen, want onze kledinghoezen zijn langs beide zijden volledig personaliseerbaar. Uw naam en logo sluipen moeiteloos de dressing binnen.

PP product 38

Maatwerk van de eerste tot de laatste naad
Maar Papier Present gaat verder dan alleen maar bedrukking. Een kledinghoes met handvaten, om de vliegreis zonder kleerscheuren te overbruggen? Een handige rits van boven tot onder? Een venster voor een kaartje of een pochette voor een hemd? You name it, we make it! U ontvangt kledinghoezen die uw huisstijl tot in het kleinste detail delen. 

Uw luxueuze imago versterken? Say yes to the kledinghoes! Papier Present ontwerpt een voortreffelijk relatiegeschenk voor uw winkel.

Uw kledinghoezen laten bedrukken >>

SHARE