Inspiratie

Let’s get Instafamous! Share uw Papier Present verpakking op Instagram

Tevreden met uw Papier Present verpakking of draagtas? Deel gerust een leuke foto op Instagram. It makes our day! Bekijk enkele toffe posts.

Praktisch, personaliseerbaar en duurzaam: een perfecte samenvatting van de tassen van Papier Present. Maar daar bovenop zijn ze ook nog eens – naar onze bescheiden mening – picture perfect! En als we Instagram mogen geloven zijn, zijn onze klanten het er helemaal mee eens …

Happy clients, happy us!
Want zij staan fier te blinken met hun tassen of verpakkingen op Instagram. En of dat ons plezier doet! Ecologische materialen gebruiken, fraaie ontwerpen uittekenen, geschenken personaliseren … Ons team geeft zich elke dag voor 100% om prachtig maatwerk te realiseren. Het doet zoveel deugd om te horen dat de klanten tevreden zijn. Dat ze een mooie foto delen op Instagram, en zo de Papier Present producten delen met hun volgers, is een fantastische kers op de taart. Kijk mee naar enkele leuke kiekjes van de laatste weken.

IsleofIlse 

 

 

 

 

 

 

 

De Instagrampagina van kledingzaak @isleofilse   staat bol van de fashionable foto’s. Trendy outfits, hippe sneakers, verfijnde accessoires … Maar ook haar herbruikbare draagtassen shinen in de feed. Ze koos bewust voor een gouden look met gewaagd panteraccentje.

Blinkshop Women

Enkele weken geleden leverden we de nieuwe draagtassen bij boetiek @blinkshop_women. Het eindresultaat is ondertussen al te bewonderen op hun Instagrampagina. Een stoere print met een roze, female touch: een geslaagde vertaling van hun stijl!

KS42 

 

 

 

 

 

 

 

Kledingwinkel @ks42 zocht draagtassen die perfect aansloten bij de branding. Het zachte muntgroen is fris, fleurig en doet het plaatje helemaal kloppen. Op Instagram passeren talloze beelden van happy shoppers: blij met hun modieuze aankopen, verrast door de stijlvolle verpakking. Geweldig!

Wilt u zelf een foto delen? Yes, we vinden het fantastisch om onze klanten met hun producten te zien! Vergeet zeker Papier Present niet te taggen. Zo kunnen we uw post delen in onze feed of Instagram Stories. En wie weet … Misschien verschijnt u binnenkort wel in één van onze mailings. Fingers crossed en sharen maar!

SHARE