BehindTheScenes

Yentina, één jaar bij Papier Present

Op 18 september werkt Yentina precies één jaar bij Papier Present. Tijd om onze Sales- en Marketing Assistent in de picture te zetten!

Tijd voor cake en confetti, want op 18 september 2019 werkt Yentina precies één jaar bij Papier Present! Als Sales- en Marketing Assistent ontfermt Yentina zich 24/7 over onze sociale media en is ze het centrale aanspreekpunt voor onze klanten.

Get to know Yentina!
Ambitieus, klantgericht en een tikkeltje snoepverslaafd. Yentina van Papier Present is het allemaal! Na het behalen van haar bachelors in retailmanagement en internationaal bedrijfsmanagement kon deze digital native onmiddellijk aan de slag bij Papier Present.

Een boeiende kans waar ze nog geen seconde spijt van heeft gehad! Klanten helpen, sociale mediakanalen finetunen, events plannen, … Papier Present is dé ideale plaats om haar troeven als Sales- en Marketing Assistent ten volle te benutten.

“De tijd vliegt als je je amuseert. Bij Papier Present kreeg ik onmiddellijk de kans om te groeien, bij te leren en verantwoordelijkheid te nemen. En de toffe collega’s en teambuildings zijn natuurlijk ook een plus!”

Vorig jaar pakte Papier Present uit met een gloednieuwe look. Een nieuw logo, een nieuwe huisstijl, een nieuwe Instagram- en Facebookpagina, … Yentina dacht heel de rebranding mee uit en is sindsdien on top van onze sociale media.

Yentina achter de schermen

Fan van onze frisse Facebookpagina of stijlvolle Instagramfeed? Yentina selecteert de juiste foto’s, laat kleuren vloeien en plant alle posts zorgvuldig in. Op haar sneakers én met de glimlach, want ook via onze sociale media staat Yentina klaar voor al uw vragen.

Daarnaast zet Papier Present binnenkort enkele sprankelende evenementen op de agenda. U leest er meer over in onze volgende nieuwsbrief. Stay tuned!

“Inspireren, sfeer creëren, interactie met onze klanten, … Onze sociale media laat zien dat we méér aanbieden dan enkel papier. Wij gaan voor een totaalbeleving voor elke klant.”

Vragen? Informatie? Papier - en inpakinspiratie? Yentina helpt u met plezier verder via onze livechat, telefoon of mail. Een antwoord op de meest gestelde vragen vindt u hier terug!

SHARE